Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (Unsupported version control system "svn": No module named svn). Look in the Trac log for more information.

Ticket #717 (closed defect: fixed)

Opened 13 years ago

Last modified 12 years ago

tg-admin quickstart problems post 0.9a2

Reported by: kevin Owned by: anonymous
Priority: normal Milestone: 0.9a3
Component: TurboGears Version:
Severity: normal Keywords:
Cc:

Description

Mike Kent reports:

After doing 'svn up' this morning, and a bunch of 'python setup.py
develop' in various directories to get everything running again,
'tg-admin quickstart foo'  has a couple of problems.

The first thing I noticed is that it is ignoring the project name 'foo'
given on the command line.  It will then ask you for the project name,
without any default value of 'foo'.

Secondly but most importantly, it fails with a traceback that ends
with:

 File
"/var/www/virtual/sylviecat.com/lib/python2.4/site-packages/PasteScript-0.5-py2.4.egg/paste/script/command.py",
line 526, in run_command
   raise OSError("Error executing command %s" % cmd)
OSError: Error executing command /usr/bin/python

Nothing has changed about my Python installation, and I can execute
'/usr/bin/python' just fine.  'tg-admin quickstart' worked just fine
yesterday.

Change History

comment:1 Changed 13 years ago by kevin

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

I fixed the command line option for the project name in [1076]. I don't think anything I did would have caused that second problem.

Note: See TracTickets for help on using tickets.